Електронний каталог

Л86
Б93          Бутейкис, Н. Г.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : Учебник для нач.проф.образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : ИРПО;Изд.центр "Академия ", 2001. – 300с. – 25.20.


ISBN 5-8222-0108-3(ИРПО);5-7695-0720-9(Изд.центр"Академия")ББК Л86я7+Л992.2я7+Л80ц

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 30 29
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 291





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'