Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
1622
В92
Выбор методов и режимов разогрева мясных кулинарных изделий и блюд
[Текст] : Отчет / Под рук.А.В.Юлина. – К., 1983. – 81с. : Прилож. – (КТЭИ).
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/теплова обробка
Каталог книг/А/апаратура
Каталог книг/М/м'ясні страви
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'