Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.5
Н87
Нудель, Л. Ш.
Основы микробиологии бродильных производств
[Текст] / Л. Ш. Нудель. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 129с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.21.
ББК 6П8.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Б/бродильне виробництво
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'