Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Б93
Бутейкис, Н. Г.
Технология приготовления кондитерских изделий
[Текст] : Учеб.пособие / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : Экономика, 1976. – 278с. – 0.49.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Т/технологія кондитерських виробів
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'