Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.920
Б93
Бутенко, Л. А.
Технология приготовления кондитерских изделий
[Текст] : Учеб.пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. – К. : Вища школа, 1980. – 184с. – 0.55.
ББК 6П8.920
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'