Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
1366
Р17
Разработка люминесцентного метода анализа качества мяса и мясных изделий
[Текст] : Отчет / Под рук.Ю.С.Дучинский. – К., 1981. – 30с. – (КТЭИ).
ББК 6П9.85
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
мясо и мясопродукты
Каталог книг/Я/якість м`яса
Каталог книг/Х/хімічні дослідження
Каталог книг/Л/люмінісценція
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'