Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Б12
Бабиченко, Л. В.
Основы технологии пищевых производств
[Текст] : Учебн.пособие / Л. В. Бабиченко. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 216с. – 0.45.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
12
11
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Х/хімічний склад
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'