Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Б24
Баранов, В. С.
Технология производства продукции общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие / В. С. Баранов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1982. – 224с. – 0.40.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
1
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/Т/теплова обробка
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/К/корисні поради
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'