Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Б44
Беляев, М. И.
Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
[Текст] / М. И. Беляев, Л. З. Шильман. – М. : Экономика, 1975. – 112с. – 0.27.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
20
20
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Т/теплова обробка
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'