Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Б82
Борисова, Е. А.
Технологический контроль в предприятиях общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие / Е. А. Борисова. – 4-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1970. – 143с. – 0.25.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'