Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.75
Ш19
Шамрай, В. Л.
Технология рыбных продуктов
[Текст] / В. Л. Шамрай. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 172с. – 0.38.
ББК 6П8.75
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/К/консервування риби
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'