Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.75
Р13
Равич-Щербо, Ю. А.
Практическое руководство по микробиологии производства рыбных консервов и пресервов
[Текст] / Ю. А. Равич-Щербо, С. И. Иванова. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 86с. – 0.29.
ББК 6П8.75
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Х/холодильна обробка
Каталог книг/К/консервування риби
Каталог книг/М/морські продукти
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'