Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.75
Н62
Никитин, Б. Н.
Основы теории копчения рыбы
[Текст] / Б. Н. Никитин. – М. : Легкая и пищевая промышл., 1982. – 248с. – 2.50.
ББК 6П8.75
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/коптильне виробництво
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/К/коптіння продуктів
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'