Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.5
А18
Авакянц, С. П.
Биохимические основы технологии шампанского
[Текст] / С. П. Авакянц. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 351с. : илл. – 3.30.
ББК 6П8.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/О/обробка
Каталог книг/В/виробництво вин
Каталог книг/Т/технології ігристих вин
Каталог книг/Ш/шампанське
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'