Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.4
Ф69
Флауменбаум, Б. Л.
Основы консервирования пищевых продуктов
[Текст] / Б. Л. Флауменбаум, С. С. Танчев, М. А. Гришин. – М. : Агропромиздат, 1986. – 494с. – (Учебники и учеб.пос.для высших уч.завед.). – 1.40.
УДК 6П8.4
ББК Л96
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/С/сушка продуктів
Каталог книг/С/стерилізація
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'