Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.75
Л34
Леванидов, И. П.
Технология соленых,копченых и вяленых рыбных продуктов
[Текст] / И. П. Леванидов, Г. П. Ионас, Т. Н. Слуцкая. – М. : ВО"Агропромиздат", 1987. – 160с. – 0.60.
ББК :П8.75
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/С/соління плодів та овочів
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Х/хімічний склад сировини
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'