Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.75
Б90
Будина, В. Г.
Технология рыбных колбасных изделий
[Текст] / В. Г. Будина. – М. : Легкая и пищ.промышл., 1983. – 160с. – 0.50.
ББК 6П8.75
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/К/ковбаси
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'