Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
Ц87
Цуркова, Е.
Пищевая ценность кондитерских изделий и их роль в питании
[Текст] / Е. Цуркова, А. Андреева. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 96с. – 0.18.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'