Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
Т38
Технология кондитерского производства
[Текст] / Е. И. Журавлева, С. И. Кормаков, Л. И. Токарев, К. Г. Рахманова. – 2-е изд.,испр. и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 400с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.03.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/О/обладнання електронне
Каталог книг/В/властивості продукції
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'