Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
С74
Справочник кондитера
[Текст]. Ч.1 : Сырье и технология кондитерского производства / Под ред.Е.И.Журавлевой. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1966. – 712с. : илл.;табл. – 2.66.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'