Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.85
С56
Современные методы исследования качества пищевых продуктов
[Текст] / И. А. Снегирева, Ю. Н. Жванко, Т. Г. Родина, А. Н. Рукосуев. – М. : Экономика, 1976. – 222с. – 1.13.
ББК 6П9.85
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Д/дослідження
Каталог книг/Д/дослідження продовольчих товарів
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'