Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.3
Н62
Никифорова, В. Н.
Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий
[Текст] / В. Н. Никифорова, Д. В. Зубченко. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 282с. : илл.;табл. – 1.73.
ББК 6П8.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Ф/фізико-хімічні методи аналізу
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Ф/фізико-хімічні величини
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'