Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.2
Р65
Ройтер, И. М.
Современная технология приготовления теста на хлебозаводах
[Текст] / И. М. Ройтер. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Техніка, 1971. – 360с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.36.
УДК 6П8.2
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/М/механізація
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'