Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.85(07)
М54
Методические рекомендации по повышению витаминной ценности плодоовощных консервов в герметичной таре
[Текст] / КТЭИ;К-ра товароведения прод. товаров. – К. : КТЭИ, 1978. – 11с.
ББК 6П9.85(07)
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/К/консерви
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'