Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.2
З-43
Зверева, Л. Ф.
Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства
[Текст] / Л. Ф. Зверева, Б. И. Черняков. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 431с. – 1.11.
ББК 6П8.2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Теми документа
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'