Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
999
Р17
Разработка рецептур и нормативов повидла и джема,уваренных из смеси плодов с добавлением 10-20% сахара к массе продуктов
[Текст] : Отчет / Под рук.Е.А.Воробьева. – К., 1978. – 27с. – (КТЭИ).
ББК 999
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Б/біологічна цінність продуктів харчування
Каталог книг/Ф/фруктові консерви
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'