Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.85
К16
Какао, шоколад, пралине (конфеты).Сырье, производство, контроль качества
[Текст] / Пер. с нем. под ред. Т.П.Ермаковой. – М. : Пищевая промышленность, 1966. – 304с. – 1.50.
ББК 6П9.85
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/процес виробництва
Каталог книг/Ц/цукерки
Каталог книг/К/какао
Каталог книг/Ш/шоколад
Каталог книг/Ш/шоколадне виробництво
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'