Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Р59
Рогов, И. А.
Физические методы обработки пищевых продуктов
[Текст] / И. А. Рогов, А. В. Горбатов. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 583с. : ил.,табл. – Библиогр. – 3.89.
ББК 6П8
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Ф/фізичні властивості
Каталог книг/О/обробка
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'