Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Р94
Рыкова, Л. И.
Основы микробиологического контроля консервного производства
[Текст] / Л. И. Рыкова, М. И. Черняева. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 404с. – 0.99.
ББК 6П8.4
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/Я/якість непродовольчих товарів
Каталог книг/М/мікробіологічний контроль
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'