Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.84
Н34
Научные основы хранения и переработки плодоовощной продукции и картофеля
[Текст] / Всесоюз. акад. с.-х. наук им. В.И.Ленина. – М. : Агропромиздат, 1987. – 250с. – 1.80.
ББК У9(2)421.20-803.1+6П8.6+634+635
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/К/картопля
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/В/виноград
Каталог книг/Я/ягоди
Каталог книг/Р/рільництво
Каталог книг/Б/бульбокоренеплоди
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'