Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Л76
Лонцин, М.
Основные процессы пищевых производств
[Текст] : Пер.с англ. / М. Лонцин, Р. Мерсон ; Под ред.:И.А.Рогова,С.С.Панченко. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 384с. – 2.70.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/П/процеси харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'