Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
И49
Ильясов, С. Г.
Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов
[Текст] / С. Г. Ильясов, В. В. Красников. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 175с. : илл.;табл. – 1.20.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Т/терморадіаційні характеристики
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'