Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
З-50
Зельман, Г. С.
Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий
[Текст] / Г. С. Зельман, Т. Н. Ильинская. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 214с. : илл.;табл. – 0.56.
ББК 6П8
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/Х/хлібобулочні вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'