Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
К93
Курко, В. И.
Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов
[Текст] / В. И. Курко. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 191с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1,98.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/К/коптильне виробництво
Каталог книг/К/коптіння продуктів
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'