Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Г49
Гинзбург, А. С.
Основы теории и техники сушки пищевых продуктов
[Текст] / А. С. Гинзбург. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 527с. – 1.46.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/С/сушка
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'