Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Р78
Ростовский, В. С.
Технология производства продукции общественного питания.Общая часть
[Текст] : Учебник для вузов / В. С. Ростовский. – К. : Вища школа, 1991. – 200с. – 2.20.
ISBN 5-11-002014-0
ББК Л99я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
12
12
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'