Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
П99
Пятницкий, Т. А.
Организация работы предприятий общественного питания
[Текст] : Справочник / Т. А. Пятницкий, Ж. А. Ховикова. – К. : Вища школа, 1978. – 192с. – 0.60.
ББК 338Т9+6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'