Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338:6П8
Т34
Тепанди, Я. Я.
Резервы повышения эффективности производства в пищевой промышленности(Из опыта Эстонской ССР)
[Текст] / Я. Я. Тепанди. – М : Пищевая промышленность, 1977. – 128с. : илл. – 0.55.
ББК 338:6П8
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Е/ефективність виробництва
Каталог книг/С/сировинні ресурси
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'