Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
П39
Плошай, И. В.
Организация и техника предприятий общественного питания
[Текст] : Учебник для техникумов / И. В. Плошай, Г. Г. Хлебников. – 3-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 272с. – 0.55.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/О/організація виробництва
Каталог книг/Т/технологічне обладнання
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'