Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
М54
Методические указания по определению комплексной оценки эффективности и качества работы предприятий общественного питания
[Текст] / Мин-во торговли УССР;КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1980. – 58с. – 000.
ББК 338Т9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Е/ефективність
Каталог книг/О/обслуговування на підприємствах громадського харчування
Каталог книг/О/обслуговування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'