Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
З-15
Задорожный, В. К.
Организация работы предприятий общественного питания в условиях снабжения полуфабрикатами высокой степени готовности
[Текст] : Учеб.пособие / В. К. Задорожный. – К. : КТЭИ, 1985. – 36с. – 0.10.
ББК 338Т9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
БИБЛИОТЕКА
1
1
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/П/постачання
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'