Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
А47
Алексеев, Е. М.
Основы учета и калькуляции в предприятиях общественного питания
[Текст] : Учебник / Е. М. Алексеев, Н. М. Мифтахудинова. – М. : Экономика, 1969. – 200с. – 0.20.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/прості відсотки
Каталог книг/К/калькуляція
Каталог книг/М/метрична система мір
Каталог книг/У/усний рахунок
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'