Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
А56
Альшин, Н. П.
Пути повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий общественного питания
[Текст] / Н. П. Альшин, Г. Г. Завилейский. – Мн. : Наука и техника, 1977. – 104с. – 0.60.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/О/обслуговування населення
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/О/обслуговування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'