Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86-9
П12
Павлишин, М. Л.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Павлишин М. Л. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв;Наук.кер.Сирохман І.В. – К. : КНТЕУ, 2000. – 20с.
ББК Л86-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'