Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Р25
Ратушенко, А. Т.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ратушенко А. Т. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2001. – 17с.
УДК 664.6
ББК Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/крем кондитерский
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'