Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
К26
Карсекина, В. В.
Совершенствование технологии производства продукции общественного питания
[Текст] / В. В. Карсекина, В. Х. Бердичевский, Е. В. Мельничук. – К : Тэхника, 1989. – 204с. – биб. – 0.70.
ISBN 5-335-00341-3
ББК Л99
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/Т/теплова обробка
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/С/споживання продуктів харчування
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/С/споживання і попит населення
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'