Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
С59
Соколов, А. А.
Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов
[Текст] / А. А. Соколов. – М : Пищевая промышленность, 1965. – 490с. – 2.40.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Б/білки
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/Я/якість
мясо и мясопродукты
Каталог книг/Я/якість м`яса
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'