Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
С23
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания
[Текст]. – М. : Госторгиздат, 1955. – 40.00.
ББК Л99
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напої
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Х/холодні блюда і закуски
Каталог книг/Г/гарнір
Каталог книг/О/овочі
Каталог книг/О/овочеві культури
Каталог книг/О/овочівництво
Каталог книг/О/овочівництво і садівництво
Каталог книг/З/збірник рецептур
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'