Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Щ53
Щеникова, Н. В.
Технология кулинарной продукции из нерыбного сырья водного происхождения
[Текст] / Н. В. Щеникова, И. В. Кизеветтер. – М. : Агропромиздат, 1989. – 166с. – 0.55.
ISBN 5-10-000262-Х
ББК Л992.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/О/обробка сировини
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'