Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
С23
Сборник рецептур блюд для предприятий общественного питания на производственных предприятиях и в учебных заведениях
[Текст]. – 4-е изд. – М. : Экономика, 1973. – 446с. – 1.45.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
БИБЛИОТЕКА
1
1
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура приготування страв
Статистика використання: Видач: 13
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'